Bajgle z pastrami

Jeżeli raz spróbujecie pastrami, wierzcie mi, że je pokochacie. Ten długo pieczony i wędzony mostek wołowy jest tak cudownie delikatny, że nie można się mu oprzeć. Dzisiaj mam dla Was super kombinację smakową w kanapce, która zaskoczy smakiem.

Delikatne mięso super komponuje się z kremowym awokado, świeża sałatą, chrupiącą czerwoną cebulą oraz korniszonem i koniecznie dobrej jakości musztardą.

Składniki:

  • 2 bajgle
  • dobrej jakości pastrami
  • 2-3 ogórki korniszony
  • sałata lodowa
  • czerwona cebula
  • musztarda

Przygotowanie:

  1. Bajgle kroimy na pół i obie połówki smarujemy cienką warstwą musztardy.
  2. Następnie awokado przekrawamy, wyciągamy pestkę, obieramy i kroimy w plasterki – układamy je na dolnej części bajgli.
  3. Na awokado dajemy solidną porcję pastrami, na to plastry korniszonów, pokrojoną w krążki lub piórka cebulę i sałatę.
  4. Całość wieńczy górna część bajgla – można serwować w całości, lub przekrojone na pół, aby widoczne były warstwy.

Bajgle z pastrami

Jeżeli raz spróbujecie pastrami, wierzcie mi, że je pokochacie. Ten długo pieczony i wędzony mostek wołowy jest tak cudownie delikatny, że nie można się mu oprzeć. Dzisiaj mam dla Was super kombinację smakową w kanapce, która zaskoczy smakiem.

Delikatne mięso super komponuje się z kremowym awokado, świeża sałatą, chrupiącą czerwoną cebulą oraz korniszonem i koniecznie dobrej jakości musztardą.

Ingredients

  • 2 bajgle
  • dobrej jakości pastrami
  • 2-3 ogórki korniszony
  • sałata lodowa
  • czerwona cebula
  • musztarda

Instructions

  1. Bajgle kroimy na pół i obie połówki smarujemy cienką warstwą musztardy

  2. Następnie awokado przekrawamy, wyciągamy pestkę, obieramy i kroimy w plasterki - układamy je na dolnej części bajgli

  3. Na awokado dajemy solidną porcję pastrami, na to plastry korniszonów, pokrojoną w krążki lub piórka cebulę i sałatę

  4. Całość wieńczy górna część bajgla - można serwować w całości, lub przekrojone na pół, aby widoczne były warstwy