Wypasiony bajgiel śniadaniowy

W tym bajglu jest wszystko – prażone prosciutto, jajko sadzone, awokado i pasta z tuńczyka. Wypchana po brzegi, z płynnym żółtkiem i duża ilością białka.

Gwarantuję Wam, że to połączenie, chociaż pozornie dziwne, pasuje do siebie idealnie!

Składniki:

  • 1 bajgiel
  • 1 jajko
  • 1/2 awokado
  • 2 plastry prosciutto
  • pasta z tuńczyka (przepis tutaj)
  • majonez

Przygotowanie:

  1. Bajgla kroimy na pół i dolną część smarujemy majonezem.
  2. Na to układamy plastry awokado.
  3. Na suchej patelni prażymy prosciuuto, aby stało się chrupiące, a następnie na tej samej patelni na odrobinie masła smażymy jajko.
  4. Układamy je na awokado i następnie przykrywamy górną częścią posmarowaną pastą z tuńczyka.

W tym bajglu jest wszystko - prażone prosciutto, jajko sadzone, awokado i pasta z tuńczyka. Wypchana po brzegi, z płynnym żółtkiem i duża ilością białka.

Gwarantuję Wam, że to połączenie, chociaż pozornie dziwne, pasuje do siebie idealnie!

Ingredients

  • 1 bajgiel
  • 1 jajko
  • 1/2 awokado
  • 2 plastry prosciutto
  • pasta z tuńczyka
  • majonez

Instructions

  1. Bajgla kroimy na pół i dolną część smarujemy majonezem

  2. Na to układamy plastry awokado

  3. Na suchej patelni prażymy prosciuuto, aby stało się chrupiące, a następnie na tej samej patelni na odrobinie masła smażymy jajko

  4. Układamy je na awokado i następnie przykrywamy górną częścią posmarowaną pastą z tuńczyka