Tosty z twarożkiem, koperkowym łososiem i szparagami

Szukacie pomysłu na lekkie śniadanie, przekąskę lub podwieczorek? Może spróbujecie grillowanych tostów z twarożkiem, łososiem pieczonym z koperkiem orasz szparagami?

Chleb i szparagi fajnie chrupią, a delikatny twarożek łagodzi intensywny smak łososia.

 

Składniki:

  • 150g pieczonego łososia z koperkiem
  • twarożek grani
  • 2-3 szparagi
  • chleb
  • masło

Przygotowanie:

  1. Kromki chleba smarujemy masłem i grillujemy z obu stron na złoty kolor.
  2. Zgrillowane tosty smarujemy twarożkiem, układamy kawałki pieczonego łososia i dodajemy kawałki szparagów.

 

 

 

 

Tosty z twarożkiem, koperkowym łososiem i szparagami

Szukacie pomysłu na lekkie śniadanie, przekąskę lub podwieczorek? Może spróbujecie grillowanych tostów z twarożkiem, łososiem pieczonym z koperkiem orasz szparagami? 

Chleb i szparagi fajnie chrupią, a delikatny twarożek łagodzi intensywny smak łososia.

Ingredients

  • 150 g pieczonego łososia z koperkiem
  • twarożek grani
  • 2-3 szparagi
  • chleb
  • masło

Instructions

  1. Kromki chleba smarujemy masłem i grillujemy z obu stron na złoty kolor

  2. Zgrillowane tosty smarujemy twarożkiem, układamy kawałki pieczonego łososia i dodajemy kawałki szparagów